LC Turku/Pohjola järjesti äitienpäiväjuhlan 10.5.2015

LC Turku/Pohjola järjesti juhlan Turun tuomiokirkossa jo kuudennen kerran

DSC 3979 LC Pohjola aitienpaivajuhla 400Juhlassa palkittiin ansioituneita turkulaisia äitejä.

Juhla alkoi tuomiokirkon pääurkuri Markku Hietaharjun upealla esityksellä.

DSC 3962 LC Pohjola aitienpaivajuhla 400Tervetulosanat lausui LC Turku/Pohjolan presidentti Mika Lähteenmäki toivottaen tervetulleeksi palkittavat äidit ja muun juhlayleisön. Presidentti kiitti esiintyjiä ja klubiveljiä sekä tapahtuman tukijoita kuin myös Turun tuomiokirkon henkilökuntaa, joiden kaikkien yhteistyöllä tämä juhla tuli mahdolliseksi.

DSC 3966 LC Pohjola aitienpaivajuhla 400Turun kaupungin tervehdyksen toi kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Lasse Lindholm. Hänen oma äitinsä oli tilaisuudessa läsnä. On perin harvinaista, että voi kohdistaa sanansa myös omalle äidilleen Turun tuomiokirkon puhujakorokkeella.

DSC 3968 LC Pohjola aitienpaivajuhla 400Mynämäen mieslaulajat esittivät omat numeronsa Kristiina Raudasen johtamana.

DSC 3960 LC Pohjola aitienpaivajuhla 400Tämän jälkeen alkoi palkittavien äitien esittely klubiveljen Jouko Laakson toimesta. Äitejä oli kuusi, eri tahojen suosittelemina (Lottajärjestö 2 kpl, Turkuseura, Lahjan Tytöt, perinteikäs naisvoimisteluyhdistys sekä omien lastensa ehdottama äiti). 

DSC 3971 LC Pohjola aitienpaivajuhla 400Äidit saivat mitalin rintaansa ja ruusun käteensä. Oli havaittavissa onnelliset ja iloiset hymyt äitien kasvoilla.
Palkitsemisien jälkeen saimme kuulla vielä kaksi kaunista, tilaisuuteen sopivaa yksinlaulua  Heikki Sipilän esittämänä. Myös pastori Pete Hokkanen puhui sanan äideille.

Tilaisuuden päätössanoissaan veli Jouko Laakso kiitti äitejä ja muuta juhlayleisöä sekä kertoi klubimme palveluaktiviteettikohteet, joiden hyväksi varoja kerätään tälläkin tapahtumalla.

Kohteet ovat Runosmäen palvelutalon invaosasto sekä Validian Hippoksentien palvelutalo Turussa. Näille kohteille järjestämme vuosittain muutaman virkistys- ja juhlatapahtuman.

Lopuksi lauloimme yhdessä Suvivirren ja juhlan päätteeksi kanttori Markku Hietaharju esitti päätösmusiikkia uruilla.

Perinteemme äitienpäiväjuhlan merkeissä jatkuu jälleen v 2016.

Teksti ja kuvat
Jouko Laakso
Kunto Lehto
LC Turku/Pohjola

 
Kielen valinta
Finnish (Suomi)
Piirin tulevat tapahtumat