A-piirille kaukaisia vieraita

Yhteistyö Australian nuorisovaihdon kanssa on toiminut erinomaisesti

Australia 1 01052015 400A-piirin vuosia jatkunut menestyksekäs yhteistyö nuorisovaihdossa toi piirimme alueelle mieluisia vieraita, kun Austaliasta lähtevien nuorten vaihtojohtaja Lorraine Hemsworth saapui miehensä Brianin kanssa Suomeen juuri ennen Vappua.

(Kuvateksti: Piirin 1. Varapiirikuvernööri Ari Lindell ja nuorisovaihtojohtaja Heini Brushane luovuttavat piirin pöytästandardin Australian nuorisovaihtojohtaja Lorraine Hemsworthille ja hänen miehelleen Brianille Vappuna Naantalissa.)

Yhteistyömme Australiaan on toiminut huippuhienosti. Kun henkilökohtaisesti suhteet ovat hyvin luottamukselliset, syntyy kaikki edellytykset laajaan yhteistyöhön. A-piiristä on vuosien varrella lähdetty innokkaasti Australiaan nuorisovaihtoon. Miksikäs ei kannattaisi lähteä n. 4 viikoksi toiselle puolelle maapalloa nuorisovaihtoon ja upeille leireille tutustumaan paikalliseen kulttuuriin sekä eri maiden nuoriin.

Australia 2 01052015 400Vastaavasti Australiasta saapuu joulunaikaan Eurooppaan muutama kymmenen nuorta. Piirimme alueelta on hienosti löytynyt isäntäperheitä Suomeen saapuneille australialaisille nuorille. Australialaiset nuoret ovat hyvin kohteliaita ja ystävällisiä. He arvostavat suomalaisia isäntäperheitä hyvin korkealle ja englanninkielen vuoksi australialaiset on helppo majoittaa.

(Kuvateksti: Lahjat ja syvälliset keskustelut on vaihdettu, ja kaikille jäi hyvä mieli tapaamisesta. Kuvassa vasemmalta: Brian, Lorraine, Heini ja Ari.)

Edellinen nuorisovaihtojohtaja Ari Lindell on pohjustanut hyvin yhteistyötä, ja Heini Brushane on laajentanut upeasti toimintaa. Tästä on hyvä jatkaa erinomaista yhteistyötä molemmat toteavat kuin yhdestä suusta.

Teksti:
Ari Lindell
Piirin 1. Varapiirikuvernööri

 

Viimeksi päivitetty (04.05.2015 19:33)

 
Kielen valinta
Finnish (Suomi)
Piirin tulevat tapahtumat