Piirikuvernöörin tiedote 12 - 2014-2015

107-a logo 2010preston logo 

Hyvät A-piirin lionit!

 Yhdessä tekemällä tavoitteisiin! ― Tillsammans når vi målen!

Kesäiset terveiset A-piirin Leijonat

Kirjoittelen tätä kauteni viimeistä tiedotetta Juhannusaattoiltana. Kausi on lopuillaan ja viime viikonlopun Sotkamon vuosikokouksessa saimme uuden piirikuvernööri elektin, joka Honolulussa ottaa vastuun piirimme johtamisesta. Toivotan onnea ja menestystä Arille ja Jaanalle tulevan kauden haasteiden kohtaamiseen.

Viime viikon aikana sain kuntoon piirimme uuden klubin asiat. LC Lieto/Ilmatar on nyt hyväksytty suureen maapallon laajuiseen Leijona perheeseen. Kaikki uuden klubin Leijonat ovat innokkaina valmiina auttamaan lähiseutuaan, kotimaataan ja koko maailmaa. Lähetän lämpimät onnentoivotukset Teille uudet Leijonat palvelu-urallenne.

Kiitän Teitä kaikkia piirin 107 A Leijonat saamastani tuesta toimintakauteni haasteisiin. Olemme yhdessä vieneet piiriämme johonkin suuntaa, toivottavasti kaikella tavalla parempaan. Koulutuksella ja yhteisellä toiminnalla olemme vahvistaneet piirimme leijonien ja klubien toimintaa, joka antaa hedelmänsä suurelta osin vasta vuosien kuluttua. Yhteiset ponnistukset piirimme hyväksi tuottavat jatkossakin vahvempi ja aktiivisempia Leijonia ja Leijona klubeja lähiympäristömme, kotimaamme ja koko maapallon hyväksi.

Jäsenkehityksemme ei ollut parasta mahdollista ja siinä epäonnistuin, vaikka uusi klubi syntyikin.
Näiltä osin en ole kokonaisuuteen tyytyväinen, sillä lakkaava klubi on aina piirikuvernöörille pettymys.

Jos olen edes hiukan jossakin onnistunut, luovutan piirimme Hyvällä sykkeellä ja Rinta rottingilla seuraajalleni Arille.

Toivotamme yhdessä puolisoni Raijan kanssa Teille kaikille piirin 107 A Leijonille ja puolisoille Hyvää kesänaikaa ja valmistautumista uuteen toimintakauteen ja sen tuomiin haasteisiin.

Pertti Tenhunen
Piirikuvernööri

DG-kirje 12, kesäkuu 2014-2015
DG infobrev 12, juni 2014-2015

 
Kielen valinta
Finnish (Suomi)
Piirin tulevat tapahtumat