Punainen Sulka tulee jälleen

Punainen Sulka - tunnettu leijonatuote

PuSu Liiton sivuilla 400Lisätietoja Punainen Sulka keräyksestä löytyy lions-liiton sivuilta Jäsenille -osiosta (vaatii kirjautumisen). 

Jos sinua askarruttaa jokin Sulka-asia, tai et löydä vastausta edellä mainitulta sivuilta niin laita sähköpostia minulle osoitteella: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Liiton Punainen Sulka osiosta jäsenille kohdasta löytyy mm. koulutusaineistoa ja lisätietoa klubien sulkavastaaville, sekä tilauslomakkeen sulka-tuotteista:
www.lions.fi -> kirjaudu jäsenille osioon, kirjautumisen jälkeen klikkaa kohtaa "Punainen Sulka tulee jälleen" vasemmalta -> Pinssien ja Tarrojen ennakkotilauslomake.

Jos klubi ei vielä ole kirjannut jäsenrekisteriin sulkavastaavansa tehtäväksi klubissa, niin se tulisi tehdä mahdollisimman pian, että sulkavastaavat saisivat kaikki tarvittavat tiedot suoraan.

Klubi voi jo nyt lahjoittaa olemassa olevista aktiviteettivaroista Punaisen Sulan tilille FI98 5780 0720 0524 50.  Viestiksi tulee laittaa lahjoittavan klubin nimi.

Punainen Sulka tuotteet suurelle yleisölle tulevat myyntiin vasta 2016. Tässä vaiheessa tehdään sisäistä markkinointia eli myydään leijonille tuotteita. Ensi kauden alussa pinssit, tarrat yms. ovat ostettavissa verkkokaupasta, johon myös tarvikemyynti siirtyy.

Tommi Virtanen
Punainen Sulka -piirikoordinaattori

 
Kielen valinta
Finnish (Suomi)
Piirin tulevat tapahtumat