Suomi johtoon -kampanja

Päivitys 7.3.2012

Hyvät Leijonat !

Suomi Johtoon-kampanjaan liittyvistä tuotteista on nyt valmistunut kuvallinen esite ja tilauslomake. Tutustukaa ja tehkää tilauksenne sitä hyödyntäen.

Tässä suora linkki:

www.lionharri.fi/tukiaineistoa/tarviketilaukset

Lasse Karén
A-piirin kampanjavastaava


Päivitys 22.1.2012

Suomen leijonien jo pitkään elänyt yhteinen tavoite, saada oma edustajamme koko lions-järjestön johtoon, on etenemässä hyvää vauhtia.

Ehdokkaamme Harri Ala-Kulju on tehnyt menestyksekkäästi vaalityötä ympäri koko leijonamaailman ja tullut hyvin tunnetuksi. Nyt odotamme seuraavaa Euroopan vuoroa, jonka pitäisi olla joko 2013 tai 2015. Se olisi Harrin vuosi, ehdokkuuteen tarvittavia kannatustodistuksia hänellä on jo 18 eurooppalaisesta lions-maasta, mikä sekin kertoo hänen vaalityönsä tuloksista. Kampanjaa on kuitenkin vielä jatkettava samalla tehokkuudella ja siihen tarvitaan tietysti myös rahaa. Edellisellä keräyskierroksella, joka aloitettiin v 2006, A-piirin klubit ja leijonat olivat hyvin mukana. Toivon -ja uskonkin, että sama yhteishenki on keskuudessamme yhä voimissaan. Tämän viestin liitteinä on selvitys kampanjan taustoista ja tavoitteista, keräyksen säännöt sekä esite palkintomatkan kohteesta. Keräystä jatketaan ainakin maaliskuun loppuun saakka, joten asian käsittelylle klubikokouksissa on vielä hyvin aikaa. Toivon, että päätöksen tehtyänne pistäisitte minulle lyhyen ilmoituksen siitä. (esim. "osallistumme vähintään 10 € per jäsen", "osallistumme pienemmällä summalla" , "osallistumme ostamalla kampanja-pinssejä /T-paitoja" tms, täysin kielteistä ilmoitusta en oikein toivoisi saavani. Vastaukset mieluimmin s-postilla, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Viedään hanke menestyksellä loppuun saakka !

Lasse Karèn
A-piirin kampanjavastaava

Materiaali (PDF): Klubikirje tammikuu 2012, Klubikirje ruotsiksi, Tukikeräyksen säännöt, Busanin esite

Klubikirje_tammikuu_2012Klubikirje_tammikuun_2012_ruotsiTukikeryksen_snnt_2012Busan_esite_2012


A-piirin lionit

Suomi johtoon kampanja etenee hyvää vauhtia. Harri Alakulju on tehnyt paljon töitä ehdokkuutensa eteen ja hänet on selkeästi hyväksytty ehdokkaiden kärkijoukkoon. Tavoite on lähellä, vuodet 2013-15 ovat kyseessä. Nyt tarvitaan kaikkien suomalaisten leijonien vankka tuki hänelle.

Liitteenä on kampanjaesite, johon tutustumalla saatte hyvän pohjan asian käsittelylle PNAT:ssa ja klubikokouksissa.

Lisätietoja saatte allekirjoittaneelta puh 0500 827180 tai e-mail Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Myös Lions-liiton nettisivuilla on seikkaperäistä tietoa meille tärkeästä kampanjasta.

Lionsterveisin

Lasse Karén
A-piirin kampanjavastaava

Lataa tästä kampanjaesite: PDF, PowerPoint

Suomi_johtoon_-ikoni  Suomi_johtoon_-ikoni


Viimeksi päivitetty (26.04.2015 15:06)

 
Kielen valinta
Finnish (Suomi)
Piirin tulevat tapahtumat